بایدها و نبایدهای غذایی برای مهار سنگ کلیه

بایدها و نبایدهای غذایی برای مهار سنگ کلیه

زمان دریافت خبر: جمعه ۰۵ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۴۳

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

مجله کلیه
سیده زهرا حسینی، در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: یکی از مشکلات کلیوی که ممکن است برخی از افراد بدان دچار شوند سنگ های کلیوی است که می تواند تحت تاثیر مصرف دارو، عفونت و یا عوامل ژنتیکی ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه سنگ های کلیوی را می توان بر اساس جنس تشکیل دهنده آن ها به انواع کلسیمی و غیر کلسیمی تقسیم کرد گفت: از انواع سنگ های کلسیمی می توان به فسفات کلسیم و اگزالات کلسیم اشاره کرد و سنگ های اوریکی نیز یکی از انواع سنگ های غیرکلیسمی است.
حسینی با اشاره بر اینکه استفاده از منابع حاوی سیترات مانند شربت آبلیمو و یا لیموترش می تواند به جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک …

بایدها و نبایدهای غذایی برای مهار سنگ کلیه