“نان” قوت غالبی که بیماری زا شده است

“نان” قوت غالبی که بیماری زا شده است

زمان دریافت خبر: چهارشنبه ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۳:۲۲

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه نان همواره در نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و قوت غالب سفره ما ایرانیها و مردم استان کرمانشاه را تشکیل داده است. در طول قرنها تهیه، تولید و عرضه نان به روشی استاندارد و بی خطر تبدیل شده است که این داشته ها در سالهای اخیر از بین رفته اند.
تصور ما از نان یک قوت غالب سالم و بی خطر است ولی روشهای غیراستاندارد پخت نان، افزایش جمعیت و افزایش تقاضا برای نان، فاصله گرفتن از تولید نان به روش سنتی در کنار برخی افزودنیها، این خوردنی را به عاملی خطرساز برای سلامتی مردم تبدیل کرده و تا به امروز نیز تلاشهای چندانی برای کاهش این خطرات انجام نشده است …

“نان” قوت غالبی که بیماری زا شده است