شکلات تلخ ،ماده گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان

شکلات تلخ ،ماده گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان

زمان دریافت خبر: شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۳:۵۰

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، حمید شیرازیان با اشاره به مصرف بالای شکلات و شیرینی در ایام نوروز گفت: شکر به عنوان سم سفید عامل شیرینی کاکائوهای موجود در بازار است که در مرحله تولید به آن اضافه می شود.
وی افزود: طعم اصلی و اولیه کاکائویی که به آن شکر اضافه نشده باشد، تلخ است. بنابراین هر چقدر کاکائویی که در دسترس شماست، تلخ تر باشد، یعنی میزان شکر آن کمتر و درصد کاکائویش بیشتر است.
شیرازیان به منبع بالای آنتی اکسیدان در شکلات تلخ اشاره و اظهار کرد: مصرف به اندازه و متعادل شکلات تلخ به عنوان یک ماده غذایی گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان می تواند در برنامه رژیم غذایی افراد …

شکلات تلخ ،ماده گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان