برشته خوری نکنید

برشته خوری نکنید

زمان دریافت خبر: دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۵۸

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس کنترل کیفی آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی گفت:ماده آکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیب زمینی سرخ شده، نان برشته، ته دیگ و محصولات غلات در درجه حرارت بالا بوجود می آید که همه بافت های بدن را در معرض سرطان قرار می دهد.
آذر یعقوبی – کارشناس کنترل کیفی آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه آکریل آمید ماده ای سفید رنگ، بلوری، جامد و بی بو است، اظهار داشت: این ماده کوچک می تواند در بدن به طور غیر فعال انتشار پیدا کند و همه بافت های بدن را در معرض سرطان زایی آکریل آمید قرار دهد. …

برشته خوری نکنید