مصرف مرغ نیمه پخت منجر به فلج اندام می شود

مصرف مرغ نیمه پخت منجر به فلج اندام می شود

زمان دریافت خبر: دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۳۰

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

محققان آمریکایی باکتری ای را در مرغ خوب پخته نشده یافته اند که می تواند منجر به بروز سندروم گیلن باره (GBS) شود. این سندروم یک اختلال خودایمنی است و علت اصلی فلج عصبی-عضلانی حاد در انسان ها در دنیا محسوب می شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، لیندا منسفیلد، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی میشیگان، در این باره می گوید: مطالعه ما نشان داده است که ترکیب ژنتیکی همراه با باکتری Campylobacter موجب بروز بیماری GBS می شود.
به گفته محققان، اگر مرغ خوب پخته نشده باشد باکتری مذکور در غذا فعال باقی مانده و می تواند منجر به بروز بیماری GBS شود. …

مصرف مرغ نیمه پخت منجر به فلج اندام می شود