سمی خطرناک در آجیل شب عید
زمان دریافت خبر: یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۵:۱۶
منبع خبر:
دسته بندی خبر:
به گزارش افکارنیوز ،
فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی؛ در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.
وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ و باکتری ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.
وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد …
فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی؛ در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.
وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ و باکتری ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.
وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد …