های‌سیلیکون هواوی در میان ۱۰ شرکت برتر سازنده قطعات نیمه رسانا قرار گرفت

های‌سیلیکون هواوی در میان ۱۰ شرکت برتر سازنده قطعات نیمه رسانا قرار گرفت

 گزارش‌ها از موفقیت های‌سیلیکون، از زیرمجموعه‌های هواوی، خبر می‌دهد و گویا درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۹ با رشدی ۵۴ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۸ همراه بوده است.

های‌سیلیکون هواوی
های‌سیلیکون هواوی

هواوی ازجمله شرکت‌هایی است که برای محصولات خود تراشه‌ای اختصاصی طراحی و تولید می‌کند. تراشه‌های کرین که در محصولات اخیر هواوی مشاهده می‌شود، درواقع ساخت های‌سیلیکون، از شرکت زیرمجموعه هواوی، است.

یکی از دلایل محبوبیت گوشی‌های هواوی را نیز می‌توان توانمندی تراشه‌های های‌سیلیکون دانست. گویا همین امر نیز باعث شده است که های‌سیلیکون در میان ۱۰ شرکت برتر سازنده قطعات نیمه‌رسانا قرار گیرد.

گفته شده که تنها ۱۰ درصد از درآمد به دست آمده از فروش تراشه‌های ساخت های‌سیلیکون به این شرکت بازمی‌گردد و ۹۰ درصد باقی مانده به هواوی اختصاص می‌یابد.

در سال ۲۰۱۹ های‌سیلیکون جایگاه پانزدهم را به خود اختصاص داده بود؛ اما با رشدی ۵۴ درصدی در میزان درآمد خود به جایگاه دهم رسید. تحلیلگران میزان درآمد های‌سیلیکون را در حدود ۱۴ درصد از درآمد TSMC در سال ۲۰۱۹ می‌دانند و مجموع درآمد های‌سیلیون و اپل به‌صورت مشترک در حدود ۳۷ درصد از درآمد TSMC را تشکیل می‌دهد.

در میان شرکت‌های سازنده قطعات نیمه‌رسانا که در فهرست ۱۰ شرکت برتر قرار دارند، می‌توان به انویدیا اشاره کرد که درآمد آن در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۲۰۱۹ با رشد ۳۷ درصدی همراه بوده است.

در این بین TSMC سهم بسیاری از بازار روبه‌رشد قطعات نیمه‌رسانا را در اختیار خود دارد و درآمد سالانه این شرکت در سال ۲۰۱۹ نسبت به بازه زمانی سال ۲۰۱۸ با رشدی ۴۵ درصدی همراه بوده است. بسیاری از تحلیلگران، موفقیت TSMC در تولید تراشه‌هایی با لیتوگرافی ۷ نانومتری و درنتیجه افزایش تقاضا را دلیل رشد درآمد این شرکت تایوانی عنوان کرده‌اند.

در حال حاضر شرکت هواوی با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کند که شاید مهم‌ترین آن‌ها را بتوان تحریم‌های سخت‌گیرانه ایالات متحده عنوان کرد. با این حال جالب است بدانید های‌سیلیکون اولین شرکت چینی است که در میان ۱۰ شرکت برتر سازنده قطعات نیمه‌رسانا در دنیا قرار گرفته است.