مصرف پنیر برای صبحانه مانع فعّالیت مغزی کامل
زمان دریافت خبر: چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۶
منبع خبر:
دسته بندی خبر:
یک کارشناس طب سنتی گفت: اصولاً پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست؛ مزاج پنیر تازه سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است می شود و توصیه به مصرف گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان همراه پنیر به همین دلیل است.
سید جواد علوی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم درباره وعده های غذایی روزانه اظهار کرد: انسان در شرایط مختلف به تعداد وعده های غذایی متفاوتی نیاز دارد, در گذشته با توجه به شرایط تغذیه و زندگی، توصیه پزشکان به افراد سالم، مصرف سه وعده غذا در دو روز بود به گونه ای که یک روز، صبحانه و شام و روز دیگر، ناهار مصرف شود. …
سید جواد علوی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم درباره وعده های غذایی روزانه اظهار کرد: انسان در شرایط مختلف به تعداد وعده های غذایی متفاوتی نیاز دارد, در گذشته با توجه به شرایط تغذیه و زندگی، توصیه پزشکان به افراد سالم، مصرف سه وعده غذا در دو روز بود به گونه ای که یک روز، صبحانه و شام و روز دیگر، ناهار مصرف شود. …