مصرف غذاهای سالم مانع از آسیب های پوستی در فصل سرما می شود
زمان دریافت خبر: سه شنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۴
منبع خبر:
دسته بندی خبر:
به گزارش ایرنا دکتر محمد کاظم زاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آسیبهای پوستی ناشی از فرارسیدن فصل سرما اظهار کرد: با استفاده از مواد غذایی سالم می توان مانع از این آسیب ها شد و در کمتر از سه هفته تاثیر مثبت آن را بر پوست مشاهده کرد.
وی اضافه کرد: امروزه به ویژه در فصل سرما کاهش مصرف فست فودها و نمک در مقابل استفاده مورد نیاز از لبنیات بسته بندی شده کارخانه های صنایع غذایی و تحت نظارت معاونت های غذا و داروی کشور تاثیر بسزایی در حفظ سلامت پوست بدن دارد.
کاظم زاده خاطرنشان کرد: برای حفظ رطوبت پوست نیز استفاده از انواع ماهی که سرشار از اسید چرب هستند …
وی اضافه کرد: امروزه به ویژه در فصل سرما کاهش مصرف فست فودها و نمک در مقابل استفاده مورد نیاز از لبنیات بسته بندی شده کارخانه های صنایع غذایی و تحت نظارت معاونت های غذا و داروی کشور تاثیر بسزایی در حفظ سلامت پوست بدن دارد.
کاظم زاده خاطرنشان کرد: برای حفظ رطوبت پوست نیز استفاده از انواع ماهی که سرشار از اسید چرب هستند …