طبخ غذا با حرارت زیاد باعث بیماری می شود

طبخ غذا با حرارت زیاد باعث بیماری می شود

زمان دریافت خبر: شنبه ۰۶ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۵:۳۶

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

تحقیقات گروهی از دانشمندان هاروارد نشان داده، طبخ غذا با حرارت زیاد خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
با وجود توصیه های بسیار در زمینه کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی و محدود کردن این قبیل خوراکی ها هم چنان آمار استفاده از فست فود به خصوص سیب زمینی سرخ کرده و استیک بالاست و در بعضی از شهرهای پرجمعیت حتی رو به افزایش است.
با توجه به شرایط بهداشتی طبخ و سرو این غذاها، دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند استفاده از این غذاها جدا از نامطلوب و پرکالری بودن و تمام زیان ها و آسیب هایی که برای بدن به بار می آورد، به علت طبخ با حرارت زیاد …

طبخ غذا با حرارت زیاد باعث بیماری می شود