باکتری های غذا ریسک سقط جنین را افزایش می دهد

باکتری های غذا ریسک سقط جنین را افزایش می دهد

زمان دریافت خبر: جمعه ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۴۶

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

همواره لیستریا با عوارض منفی بر بارداری، به خصوص در ماه پایانی، مرتبط بوده است. حال محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسن آمریکا دریافته اند که این باکتری در اوایل باداری هم فاکتور پرخطری است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، محققان تاکید می کنند زنان باردار باید از خوردن بسیاری از غذاهای حاوی لیستریا پرهیز کنند که از آن جمله می توان به شیر پاستوریزه نشده و پنیر تازه، جوانه های خام، خربزه و گوشت های نمک سودشده اشاره کرد. چراکه باکتری موجود در این غذاها موجب سقط جنین و مشکلات پس از زایمان می شوند. …

باکتری های غذا ریسک سقط جنین را افزایش می دهد