خبر خوب برای دوستداران پنیر

خبر خوب برای دوستداران پنیر

زمان دریافت خبر: چهارشنبه ۰۲ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۰

منبع خبر:

دسته بندی خبر:

محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر، پنیر، ماست، خامه، و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً 1500 تن از افراد بین 18 تا 90 ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کم چگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL) نمی شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سلامت آنلاین، این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین تر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایین تر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است. …

خبر خوب برای دوستداران پنیر